Про внесення змін до Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів у закладах громадського харчування

0
161

Уже завтра, 5 червня, в Україні відкриваються ресторани та інші заклади громадського харчування.

Відтеперь пообідати можна буде не тільки на літньому майданчику, а й у приміщеннях. Головна умова: дотримання санітарно-епідеміологічних норм.

Для відвідувачів обов`язковим є:

  • перед входом до закладу обробляти руки антисептичним засобом
  • знаходитися в приміщенні необхідно в масці, крім часу вживання їжі та напоїв за столом
  • дотримуватися соціальної дистанції в 1,5 метрів

Забороняється:

  • проведення свят та масових заходів
  • робота дитячих кімнат
  • вхід до закладу без супроводу працівника

Ознайомитися з Тимчасовими рекомендаціями щодо організації протиепідемічних заходів у закладах громадського харчування на період карантину можна нижче.

Постанова32