Фірмовий торт та туристична майстерня: як зустрічали учасників Міжнародного рекламно-інформаційного туру на Херсонщині

0
303

На Херсонщині відбувся триденний Міжнародний рекламно-інформаційний тур для туристичних операторів України, ближнього та дальнього зарубіжжя, представників ЗМІ. Департамент туризму та курортів Херсонської ОДА підготував для учасників заходу насичену програму, що передбачала візити до найцікавіших куточків області, ознайомлення з готельним та курортно-оздоровчим фондом регіону.

Знайомство з областю для учасників туру розпочалося з ранкової вітальної кави, на яку завітав голова Херсонської ОДА Юрій Гусєв. Представники ЗМІ та туристичних операторів поспілкувалися з губернатором про Херсонщину туристичну. Крім того, присутні скуштували торт «Херсон», що став переможцем конкурсу на солодку візитівку регіону.

Оскільки старт триденного рекламно-інформаційного туру відбувся саме у Всесвітній день туризму та День туризму в Україні, гості Херсонщини стали активними учасниками святкових заходів, організованих креативною командою Департаменту. Журналісти та туроператори побували на туристичній майстерні Херсонщини, що проходила в Міжнародному аеропорту «Херсон». В рамках турмайстерні представники провідних українських ЗМІ та туристичних операторів побували на прес-брифінгу за участю голови облдержадміністрації та платформі ділового спілкування «Візі створення сучасної індустрії гостинності Херсонщини». Також учасники туру стали свідками визначної події у сфері налагодження якісної комунікації з туристами – відкриття першого на Херсонщині сенсорного туристичного інформаційного центру. Вразила учасників майстерні й презентація серії художніх відеороликів, знятих на теренах Херсонщини.

Урочисте святкування Всесвітнього дня туризму завершилося яскравою «Tourism Party» у єдиному автентичному шато України. Для гостей заходу підготували святкову програму з яскравими виступами запрошених артистів.

Учасники Міжнародного рекламно-інформаційного туру стали свідками нагородження найактивніших представників туристичної індустрії 2019, презентації інноваційних проектів Департаменту та виступів лідерів думок у сфері туризму на Херсонщині.

Перед святковою вечерею у колоритному ресторані шато на гостей чекала екскурсія виноробним господарством князя Петра Трубецького та огляд винних підвалів, що зберігають більше 10 тисяч пляшок, серед яких близько 7 тисяч вин – рідкісні екземпляри.

Святкування професійного свята всіх причетних до сфери туризму та затятих мандрівників залишило гостям заходу приємні спогади на все життя.